MERSİN / SİLİFKE - Veysel Balcı Ortaokulu

Ara

Ekm

Veysel Balcı Ortaokulu olarak tüm öğretmen ve öğrencilerimizle okulumuz yakınındaki Silifke Belediyesi Mesire Alanda 20 Ekim Cuma günü temizlik ve piknik etkinliği düzenlenmiştir.

Ekm

Taşucu Prof Dr Aziz SANCAR Bilim Merkezini ziyaret ettik

Nis

Okulumuz Masa Tenisi Kız ve Erkek Takımları ile Badminton Kız takımı il düzeyindeki turnuvada 2. olmuştur.

Mrt

BUZ PİSTİ KAYAK ETKİNLİĞİMİZ

Ara

Okulumuzda tüm sınıflarda sınıf rehber öğretmenleri danışmanlığında Akran Zorbalığı Farkındalık Eğitimleri verilmiştir.

Mrt

Sivil Savunma Haftası dolayısıyla veysel balcı ortaokulunda yangın tatbikatı yapıldı.Tatbikatta idareci ve 14 öğretmen ,135 öğrenci,3 yardımcı personel yangın anında yapılması gerekenleri uyguladı.Yangın ikazının ardından okulu tahliye etmeye başlayan 135 öğrenci, öğretmenleriyle birlikte 58 saniye gibi kısa bir sürede okulu tahliye ederek,bahçedeki toplanma alanına ulaştı.Okul Müdürü Özkan TURAN, tatbikata katılarak, istenmeyen durumlarda yapılması gerekenleri uygulayan öğrencilere, öğretmenlere ve okul personeline teşekkür etti.

Şbt

Okul Sporları Mersin Yıldız Kızlar Masa Tenisi Yarışmasında Okulumuz İl 2.si Olmuştur.Okul Sporları Mersin Yıldızlar Erkek Masa Tenisi Yarışmasında Okulumuz İl 3.sü Olmuştur. Öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.